onsdag 19. mai 2010

Brian AnthonioVel hva kan man si om denne karen, eller kanskje jeg heller skulle si:hva kan man ikke si om denne karen,hehe. Det er hvertfall en super gutt,som jeg elsker høyere enn himmelen :) Han har vært igjennom en del uheldige situasjoner,men det er vel slik me di gutta. Men denne gutten har vel kanskje gått gjennom litt mer enn gjennomsnitte. Han har alltid vært veldig uheldig, men jeg håper snart det snur seg.

Han er nå godt over 10 år (11 i sept-10). Hans interesser er: Metallica,biler ,lego,trommer og musikk. For et år siden kjøpte han seg sitt første trommesett, men pga bygging i kjelleren har han ikke sett dette på at halvt år eller no. Får håpe vi får det på plass snart, slik at han får øvd seg litt mer.


Brian skal få et rom ned i kjelleren, det er egentlig snart ferdig, men det har vel vært snart ferdig siden påske, så vi får se når det er ordentlig ferdig... Vi har satt opp hyller (el skal,har kjøpt), langs hele den ene kort veggen under vindu, hvor han får plass til all lego'n sin. Legoen sorterte vi tidligere og er nå i smågodt esker. Så nå blir det lett å finne deler. Sortert på farge og noe på form. Så skal han ha inn en liten sofa samt et bord. Resten av plassen blir fylt opp med instrumenter. Han har keyboard,trommesett og el-gitar. Så mye danse plass blir det nok ikke...hehe

På veggen kommer det vel bilder av Metallica vil jeg tro. Samt biler. Han vet veldig mye om biler, å prater veldig ofte om det, å jeg skjønner like lite hver gang...haha Egentlig burde jeg vel egentlig vært ekspert på området, men må vel innrømme at mye går inn et øre og ut det andre noen ganger.
Brian er en veldig smart gutt og han gjør det godt på skolen. Han ligger over gjennomsnittet generelt og er vel blandt di beste på engelsk og naturfag. Han sier han sliter med matte, men prøvene han tar på skolen er som regel veldig bra. Siste matteprøve hadde han 1 feil lissom...og har vel aldri hatt mye feil ellers heller. Men det er enkelte ting innenfor matte han sliter mer med enn andre ting. Leser bra gjør han også, å han leser mye. Liker ikke lese bøker med masse tett skrift og ingen bilder. Men Donald og fakta bøker leser han masse og trives med det. Som di sa på skolen er det bedre at han leser det som intresserer enn å lese bare for å lese fordi han MÅ. Er vel ikke så mye han lærer av Donald, men alle faktabøkene han låner, er det jo tonnvis av kunskap. Brian har hatt en go del fravær, pga sykdom og andre situasjoner, men det har heldigvis ikke gjort han no dårligere på skolen. Han kan det han bør kunne, samt mye mer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar